SörPont Blog

Sörforradalom zajlik Magyarországon. Mi csatlakoztunk, csatlakozz te is! Itt a blogon számolunk be a legújabb fejleményekről.

SörPont Webshop


logo17.png

Friss topikok

Címkék

Sztárok és sörök 2. KULKA JÁNOS

2015.07.28. 14:15 SörPont

Kevés olyan művész van hazánkban, aki mind a fiatal, mind az idősebb korosztály körében ismert.

Kulka János színházi szerepei mellett pedig a szinkron munkái, filmjei, televíziós munkái valamint előadóestjei, hangoskönyvei és két lemeze is közönségkedvenc lett.


Budapesten született 1958. november 11-én. Gyermekkorát Szegeden töltötte. A Színház- és Filmművészeti Főiskola elvégzése után 1981-ben a Pécsi Nemzeti Színházhoz szerződött. 1985-től 1993-ig a Kaposvári Csiky Gergely Színház tagja. 1993-tól a Radnóti Színház művésze, 2003-tól pedig a Nemzeti Színház tagja.
Ő Dr. House magyar hangja, Szerb Antal, Thomas Mann, Coelho és Ottlik műveit is az Ő tolmácsolásában ismerhetjük meg. Színházi szerepei felsorolásához nem lenne elég ez a blogbejegyzés. Sokan televíziós szereplései kapcsán ismerik, Szomszédok és Valahol Európában.
A fiatalabb közönség viszont legutóbbi filmes alakítása miatt emlékszik rá. Árpa Attila Argo 2 című filmjében japán nindzsát alakít.

A vele készített számtalan interjúból kiderül, hogy bár nem tud japánul, de örömmel vállalta a szerepet.
"Azt nem hiszem,(hogy a világot megváltoztatja a film.. a szerk) de nagyon szeretném, ha sokat nevetnének rajta. Hogy a szó nemes értelmében felhőtlen szórakozást nyújtson a film."
A művész úrnak mindenképpen egy letisztult, minőségi sört ajánlottunk volna, ezért a Horizont Sörök közül válogattunk.
Legutóbbi filmszerepére való tekintettel a Horizont Japán Búzát választottuk, mely 5,5%-os, Sorachi komlóval készült búzasör-különlegesség, melynek készítője Kelemen Ottó, a 2014-es év Házi Sörfőzők Versenyének abszolút győztese.
A csomagot tegnap személyesen adtuk át a Művész Úrnak, jelentkezünk, hogy hogy tetszett neki, sikerült-e eltalálnunk az ízlését.
Ha Te is kipróbálnál egy igazán letisztult, de különleges kézműves sört, és fontos számodra az állandó, magas minőség, ajánljuk a Horizont Söröket, első körben a Búzát. Itt megrendelheted.

A bejegyzés trackback címe:

https://sorpont.blog.hu/api/trackback/id/tr47660844

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása